The Revenge ~ Razbunarea
|
26 Dec 2010, 00:31
|||
|
|||
Scuze daca voi fi prea dura cu comentariul De obicei nu las comm-uri, dar cand o fac, incerc sa o fac cum trebuie.
Quote:-Eu.. Am gasit asta! spuse baiatul aratand spre faptura din bratele lui, o pisica neagra cu o pata alba pe varful cozii. Iti apartine cumva? baiatul se uita...~Ai grija la repetitii. Quote:-Ce ai facut Marrion? Pisica neroada.~Si fii atenta cu virgulitele care ar trebui sa fie acolo. Quote:...plina de zgarieturi de pisica sangerande.~Ma enerveaza inversiunea, se intelege altceva daca nu citesti atent Quote:Acuma il observa mai bine.~Se zice acum.Acuma il folosesti doar cu sens de "In concluzie". Si mai am o problema de plot, care s-ar putea sa nu fie o problema Quote:Asta pentru ca la varsta de 16 ani, intorcandu-se d ela scoala privata la care invata, nu a mai gasit pe nimeni si nimic acasa Quote:"Stiu de unde sa incep...De la ruinele casei mele..."~Deciii...din cate inteleg eu, mai intai s-a dus acasa si a gasit vila distrusa.Pe urma s-a dus la bar si, de acolo, inapoi acasa?Sau este o perioada de timp intre cele doua actiuni? ~Nu stiu daca ma vei suporta, dar...mie chiar mi-a placut ideea ficului.Astept next > ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The deathly taste of revenge | Rosalie Vivienne Alden | 30 | 8,245 |
27 Dec 2011, 14:41 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
The revenge | Effy K. Dietrich | 9 | 3,011 |
10 May 2011, 13:34 Last Post: Effy K. Dietrich |