Intalnire cu Voldemort
|
04 Nov 2007, 15:11
|||
|
|||
OOC:Ce comice suntem
![]() BIC: "uf..e atat de intuneric.Nu vad nimic"se planse miranda "Avem baghetele relaxeazate...nu poate fi nimic grav pe aici." "aaaa,nu.De ce ar fi?In padurea Interzisa unde poti zburda fara nici o grija."zise cealalta viperina sarcastica "Vrei sa nu mai faci fata asta?Ti-am zis ca nu e nimic grav.Ma pot descurca cu orice." "Daia stai toata noaptea cu nasul in carti de magie neagra nu?Crezi ca nu te-am observat?" "Nu e momentul potrivit sa vorbim despre asta." "Da bravo.Ocoleste mereu subiectul." Fetele mergeau relativ incet prin tufisuri si crangi.Era greu sa fie atente si la animalele salbatice i pe unde mergeau. "Offff.si cat mai avem?Nu mai suport!" "te rog,nu te mai plange.Mai avem destul.Trebuie sa ajungem in centru." "Poti sa ma duci in brate macar?" "Ha ha..ce gluma buna!" Deodata in spatele lor se auzira ceva.Pareau a fi pasi. "O nu..O sa murim!"zise miranda "sunt pasi de oameni.Nu are cine sa fie doar..." "doar cine?" "Doar lordul Intunericului si Nagini ?" Deodata fetele tipara deoarece o Vipera uriasa se tara pe la picioarele lor fara sa le bage in seama macar ! ![]() "Nu, nu cred. Doar Ginny si Julia !" mai zisera ele. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Cap-de-Mort | Jade A. Crawford | 19 | 3,092 |
21 Dec 2010, 16:35 Last Post: Scarlett Soul |
|
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,333 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |