Carti...muuulte carti...
|
04 Nov 2007, 16:15
|||
|
|||
Ginny Potter era singura in bibloteca. Isi revenise dupa ceea ce-i facuse Draco (cititzi la Clubul Duelistilor). Era prima ei zi dupa ce iesise din aripa spitalului. Statu-se acolo 4 zile. Si in loc sa se bucure alaturi de altzi colegi statea acolo singura. Oare i se parea ei sau lumea o evita? Dar nu! Chiar o evitau. Un grup de fete care chicotea in timp ce ea trecea se oprira brusc. Da! Exact cand iesise din aripa spitalului. Dar ce facuse? Nu apucase sa vorbeasca inca cu Julia, Kennya, Ginny Weasley... si nici cu Harry. Se simtzea vinovata. Dar in fond ea nu facuse nimic. Si acum ce facea? dadea vina pe Harry? Dar nu era deloc bine ceea ce facuse. In fond Ginny Weasley era prietena ei. Dar nu ceruse nimic din cele intamplate. Tocmai atunci intra Harry. Era singur. O vazu pe Ginny Potter si tresari. La fel si ea se inrosi. Harry se apropie de ea si se aseza langa aceasta.
"Buna" spuse el. "Buna" raspunse si ea. Nici unul nu stia ce sa spuna. Dar uitandu-se asa unul la altul... se intzelegeau din priviri. Si atunci ea spuse: "Nu stiu ce sa fac!" Fara nici o alta explicatzie Harry intzelese, dar nu-i raspunse ci schimba subiectul. "Vad ca ti-ai revenit dupa ceea ce ti-a facut Draco." "Pai, ma simt mai bine" spuse ea zambind si fiind fericita ca schimbase subiectul. "La ce itzi faci tema?" intreba el. Si fara sa astepte un raspuns spuse "Nu stiu de ce am facut-o, dar asta am simtzit." Atunci intrara Julia si Kennya. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,762 |