Carti...muuulte carti...
|
04 Nov 2007, 17:35
|||
|
|||
... urmate de Ginny Weasley care vazand'o pe Ginny P se duse glontz la Sectorul cu carti de Potiuni si incepu sa citeasca o carte.
"Salut Julia, Kennya" "Uhm buna..." zise Harry. "Aaa cred k am uitat sa fac eseul de la potiuni..." "Ar trebui sa te grabesti ora incepe in 2 ore" spuse Julia. "Nu mai vreau sincer sa pierdem puncte din cauza lui Snape" Harry lua o carte de potiuni si se aseza langa Ginny W care rosi dar se ascunse dupa o carte care dealtfel era cu fundu'n sus. 'Uhm Harry! Poarta'te normal... nu face atata caz..." Ginny W incerca sa citeasca ceva din carte dar totul sfarsi prin a o scapa pe jos. 'Uhm bleaga esti fata!' se gandi ea aplecandu'se sa o ia inainte sa observe madam Pince. Totul se intampla intr'o clipa... Harry se intinse sa ia cartea de pe jos odata cu Ginny W... mainile li se atinsera si amandoi rosira... Ginny P tocmai vorbea cu Julia si cand vazu asta simti k ingheata... Ginny lua cartea si ii intalni privirea lui Harry. Fericirea ii trecu insa repede la gandul k el e cu Ginny P... dar dak mai simtea ceva pt ea? Ar fi fost prea frumos... mai mult decat un vis... OOC: Plz nu radeti eu nuj mor de ras ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,762 |