Revelatie despre Snape si Lily
08 Nov 2007, 00:22
In dimineata asta am avut o revelatieHappywide Dupa ce am recitit Deathly Hallows aseara(pe sarite dar totusi am citit-oWink )am descoperit ceva socant:
Patronusul lui Snape este chiar LILY!:shock: (cel putin asa cred)
La un moment dat Harry intra in Pensiv si surprinde o discutie intre Snape si Dumbledore in biroul directorului.Am sa dau citatul si dupa aia traduc:
"Snape: " I have spied for you and lied for you, put myself in mortal danger for you. Everything was supposed to be to keep Lily Potter's son safe. Now you tell me you have been raising him like a pig for slaughter--"
"But this is touching, Severus," said Dumbledore seriously. "Have you grown to care for the boy, after all?"
"For him?" shouted Snape.
"Expecto Patronum!"
From the tip of his wand burst the silver doe: She landed on the office floor, bounded once across the office and soared out of the window. Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears.
"After all this time?"
"Always," said Snape.

Asa...si traducerea pe scurt:Snape afla despre cum fusese Harry crescut de incuiati si se revolta.Dumbledore il intreaba daca,pana in final,a ajuns sa tina la Harry."Pentru el?tipa Snape".Snape isi invoca patronusul,o femela de cerb argintie,care zboara pe geam.Dumbledore il vede pe Snape cu ochii in lacrimi si il intreaba "Dupa tot acest timp?"."Intotdeuna"vine raspunsul de la Snape.Rezulta din toata asta:

1. Snape invoca Patronusul doar ca sa ii arate lui Dumbledore de ce avusese el grija de Harry.

2."Dupa tot acest timp?" "Intotdeauna"=>evident discutia se refera la iubirea lui pentru Lily.

3. Aici vine partea interesanta!Patronusul lui Snape,femela de cerb argintie cu ochii verzi si mari(este precizat mai incolo)este nimeni alta decat Lily!Dupa cum stim,inca din cartea a 5-ea(sau a 6-ea)Lily era un animagus.Din moment ce stim ca James era si el un animagus si se transforma in cerb(p.s:care este si partonusul lui Harry)putem deduce ca Lily era femela de cerb cand se transforma!Mai ales ca ne spune J.K.Rowling ca patronusul avea ochi verzi!(este precizat cand Harry vede patronusul lui Snape in padure).

Deci,dupa tot acest timp,Snape o iubea pe Lily si pana si patronusul lui era ea.In mod evident e doar o teorie idioata de-a mea si multumesc ca ati avut rabdare sa cititi revelatia meaFinna

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Revelatie despre Snape si Lily - by Hermione Anne Granger - 08 Nov 2007, 00:22

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Severus si Lily Kennya Allen 19 4,837 24 Sep 2010, 19:49
Last Post: Kennya Allen
  Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? Kennya Allen 15 4,477 25 Jun 2010, 15:08
Last Post: Luna Slytherin
  Adevarul despre Dumbly Nathaniel Wolf 13 3,696 11 May 2010, 20:50
Last Post: Skynet Barklord