Ceva Imposibil
|
26 Dec 2010, 23:12
|||
|
|||
Let's see.
Intra Jess-Super Criticatoarea ![]() Quote:Stateam cu spatele lipit de lada patului, cu ochii mari, plimbati printre randurile unei reviste, fara sa gasesc niciun cuvant.Aw,asa stau si eu uneori,serios ![]() Quote:puteti crede ca sunt un baiat obisnuit dar nu suntse vede ca nu e . Quote:Hopa, cine e acolo ? Lisette.param pam pam ! Quote:Dai peste ea oriunde, si daca m-as urca pe Everest as da peste ea, pariez.cand citesc asta imi amintesc de faza aia cu "ma uit in sus, te vad pe tine,ma uit in jos te vad pe tine,ma uit in stanga te vad pe tine,ma uit in dreapta te vad pe tine,da' mai da-te naibii la o parte ! " Quote:Vorbeau despre… mine.Cred si eu Quote:Viata nu e pentru a fi petrecuta cu nasul intr-o carte… sau intr-un telefon citind o carte… sau intr-un e-book reader citind o carte, sau in orice dar citind o carte.ahahaa Quote: La dracu, frate, s-a sunat. Hai mai repede, ca daca nu, o incurcam, ca avem cu ala de fizica si la si un minut afurisitu’ naibii e in clasa.toti profii de fizica sunt asa ? ![]() Imi place place mult Sophh Vreau nextul, URGENT . ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|