|
Tigara care arde
|
|
26 Dec 2010, 23:26
|||
|
|||
|
Dess, ai folosit o gramada de replici dure si funny in next, which means = capitol bestial.
Quote:Zâmbetul dur de pe faþã mi se preschimbã în unul sarcastic, inopinant.=))) Quote:Strãina din faþa noastrã pãrea sã aibã ºaptesprezece ani, la fel ca ºi mine.Ochii ei cãprui, conturaþi de niºte gene lungi, poposirã derutaþi asupra noastrã.Omule, de ce nu fac un club? Quote:Am rânjit mulþumitã.Chiar dacã strãina asta era nerãbdãtoare, furioasã ºi autoritarã, nu se putea sã nu-mi placã de ea.Oricine îl ia peste picior pe tipul ãsta meritã premiul Oscar din partea mea.I like her; de ce naiba nu-l si bate? Quote:Scoase dintr-o gaurã a blugilor câteva CD-uri scorojite de vreme ºi ni le arãtã cu o deosebitã mândrie.So pathetic Quote:-Eu le-am plãtit, eu le vizionez, zâmbi el galant, fãcându-ºi un evantai imaginar din carcasele zgâriate.Nu, deci ador capitolul asta Quote:Nu era de mirare cã Megan Andrews intra uºor în clipe de furie violentã.O inteleg perfect Btw, ma bucur ca mai intai ai vrut sa evidentiezi relatia dintre personaje. Asteptam noi si macelarirea. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 6,242 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |
|

![[Image: 10zvlg1.jpg]](http://oi44.tinypic.com/10zvlg1.jpg)