"Scary.mirror"
|
27 Dec 2010, 00:34
|||
|
|||
"Buna!",i-am spus eu acelei fete care se afla in camera unde dainuia Oglinda lui Erised. Nu stiam ce face aceea fata aici,nici macar nu stiam ce fac eu aici,dar erau momente cand preferam sa fiu aici , nu stiam de ce,nu imi puteam explica,stiam doar ca asta vreau. Probabil ca aici era linistea de care aveam nevoie in unele momente. Unele in care aveam sa ma gandesc profund la ceva anume. Aici am avut parte de intamplari nu prea placute,ca sa zic asa...dar au fost si altele mai bune,mai rare sincer,dar existau. Erau fiori ...aceasta camera imi trimitea niste fiori anume. Frica? Nu,nu era asta...Dar ceva foarte asemanator. Imi aduc aminte de prima data cand am ajuns aici. L-am vazut pe Jake. Si nu a fost deloc bine atunci! Pur si simplu cand intru aici nu pot sa nu ma gandesc la asta. NU pot. Dar exista ceva in mine ce isi doreste sa fie aici. Este una dintre camerele din Hogwars care sunt tacute,liniste ... in tacerea de basm a noptii. Nu stiu de ce,dar am senzatia ca aici,daca nu privesc in oglinda , desigur , ma simt linistita. Am observat pe cineva care intrase in aceasta incapere. I-am pus mana pe umar si a tresarit putin. Nevrand sa o sperii i-am spus observandu-i buimaceala:
"Se pare ca esti noua pe aici! Ma numesc Rosalie Andrews Blackfire!",am rostit eu pe o voce destul de calda incat sa nu o sperii pe biata fata... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,206 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |