Prima zi in noua slujba
|
27 Dec 2010, 15:37
|||
|
|||
Bell incepu sa curete rana fetei, putin ingrijorata. Pierduse mult sange, si avea sa se recupereze cam greu.
"-Nu te'am mai vazut pe aici..esti noua?" intreba ea. "-Anul I.." sopti Melody. "-Cercetasi daca nu ma insel?" chicoti Bell. "-Da..am fost sortata la Cercetasi" raspunse boboaca. "-Foarte bine..eu sunt sefa de Casa a Cercetasilor, sunt sigura ca ne vom intelege foarte bine" replica Bell, zambind. Madam Pomfrey intra in incapere, apropiindu'se grabita. "-Raportul?" intreba ea. "-Accidentata cu un balon-ghiulea, a pierdut mult sange, rana pare curata, am dezinfectat'o deja" raspunse cercetasa, metodic. Madam Pomfrey o analiza pentru cateva secunde, dupa care dadu dezaprobator din cap. "-E foarte palida..si nici nu e de mirare..sa'i dai potiunea bogata in fier, ca sa'i refacem hemoglobina si ceva pentru somn" spuse ea, dupa care iesi din incapere. "-Cum de lucrezi aici?" intreba Melody, in timp ce Bell ii bandaja fruntea. "-Imi plac vrajile Vindecatoare..si imi place tot ce tine de Vindecare" spuse aceasta. O culca in pat, dupa care se indrepta spre dulapior si scoase doua sticle, cu potiuni. "-Nu sunt prea delicioase..dar te vor ajuta" chicoti ea. Ii dadu doua linguri dintr'un lichid sangeriu, rosu, si una din potiunea somnului. "-Te vei simti mai bine cand te vei trezi" sopti Bell, cu o privire blanda. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|