Winamp Game
|
28 Dec 2010, 00:56
|||
|
|||
Si eu l-am facut odata...[ si n-am trisat ]
Insa parca erau alte intrebari Copy, paste de pe site-ul meu: 1. Cum te simþi astãzi? Hannah Montana – He could be the one [daca asa spun ei...] 2. Care e povestea vieþii tale? Sterling Knight – Something about the Sunshine [intr-un fel...] 3. Cum îþi merge în viaþã? Pussycat Dolls – I hate this part [nu chiar...doar pe jumatate: I hate this part = acest raspuns] 4. Cum era în liceu? Puya – Change [pai nu stiu, asta a fost in clasa a-V-a, inca nu am ajuns la liceu] 5. Cum te vede restul lumii? Selena Gomez – Round and Round [ SERIOS?!] 6. Ce crezi despre persoana iubitã? Cheryl Cole – Parachute [ asta e adevarat] 7. Ce crezi despre prietena ta cea mai buna? Jonas Brothers – Burnin’ Up [ nu stiam asta ... dar daca ma gandesc mai bine...] 8. Ce cred cu adevãrat prietenii despre tine? A fost odata [ Why me?!! ![]() 9. Care e cel mai miºto lucru la prietenii tãi? chicken [HaHa! )] 10. Te vei cãsãtori vreodatã? Cheryl Cole – Fight for this love [serios?] 11. La ce te gândeºti destul de des? Justin Bieber – Baby [omg, nu e foarte adevarat!] 12. Care e cel mai rãu lucru care þi s-ar putea întâmpla? Shakira – Gipsy [pe de-o parte e adevarat] 13. Ce regreþi cel mai mult? Selena Gomez – Naturally [Mda,...sigur] 14. Ce te face sã râzi? Usher – Yeah [nu chiar] 15. Ce te face sã plângi? Pussycat Dolls – Don’t cha [nu prea cred] 16. Sunt persoane care te doresc în secret? Kesha – Tik Tok [poftim? ~ mai spune odata] 17. Ce cântec te descrie cel mai bine? Iyaz – Replay [Asta nu-i adevarat x(] 18. Ce se preconizeazã pentru acest weekend? Lady GaGa – Paparazzi [Da, cum sa nu...] 19. Cum ar trebui sã te faci singur fericit? Noha – Tu Cafe [true] 20. Ce te doare chiar în momentul acesta? Avril Lavigne – Alice [Buhuhu!] Cam asta a fost…majoritatea nu prea corecte, dar, ma rog, a fost amuzant pentru mine. ) Va rog nu scrieti replicile personajului meu.
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|