Thread Closed 
Stare de Visare - Inception
28 Dec 2010, 02:45
  • O fãcea sã se piardã în ochii lui. Se simțea micã în privirea sa caldã, iar palmele i se înfiorau la atingerea lui. Nu mai simțise niciodatã în viața ei asemenea senzație, nu mai fusese nicicând așa vrãjitã. Era captivã. O fãcea sã vrea sã îi spunã tot despre ea, vroia sã se dezbrace de secrete în fața lui. Dar de ce?! Îl cunoștea numai de câteva minute! De ce îi bãtea inima așa tare încontinuu doar pentru simplul fapt cã nu își putea lua ochii de pe el? Era posibil ca ea sã se fi...?

"Aah, ehm, eu. Eu am vrut doar sã stau liniștitã, sã nu mai aud pe nimeni țipând sau chicotind sau chiar și vorbind despre Bal. Nu aveam cu cine sã merg, nu cunosc pe nimeni aici. Am vrut numai sã îmi plâng de milã, deși sunã penibil. Biblioteca era perfectã pentru cã nu am crezut cã voi gãsi pe cineva aici..."
    "Și eram eu acolo și ți-am stricat planurile", rãspunse Raizen cu o umbrã de deznãdejde pe chip.
    "Nu, nu. Chiar... mã bucur cã ai apãrut. Cã m-ai invitat...", spuse încet mușcându-se de buza inferioarã.

Simți cã privirea lui era pironitã pe chipul ei. Simți cã o cuprinse un val de cãldurã, își ridicã privirea și o întâlni pe a lui. Ochii ei erau meniți sã priveascã în ai lui. Parcã se completau. Cum era posibil așa ceva?

Mâna lui protectivã o ținea pe a ei în timp ce parcurgeau coridoarele. Trebuiau sã meargã sã se schimbe pentru bal. Vroia sã fie cât de frumoasã putea fi. Doamne, de ce vroia asta? Vroia sã fie frumoasã, elegantã, ca lui sã îi placã de ea. Vroia ca el sã o sãrute iar pe mânã, vroia sã îi simtã brațul în jurul taliei la dans. Se uitã la buzele lui, atât de perfecte. Ar fi vrut sã se apropie atât de mult de el...

Se oprirã în fața camerei ei unde se privirã zâmbind. Ea îi spuse sã vinã sã o aștepte în același loc când va fi gata pentru a se îndrepta spre bal. El îi strânse mâna și mai tare, o apropie de buzele sale roșii și o sãrutã uitându-se în ochii ei. Olivia era vrãjitã: mergea la bal cu cel mai gentil om posibil!

End Of Chapter.

Soul Meets Soul On Lover's Lips.

[Image: 160u9ms.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Stare de Visare - Inception - by Kayla A. Summers - 28 Dec 2010, 02:45