The death book and the secrets around us.
28 Dec 2010, 02:53
M-am uitat atenta la Peeves care la randul sau se uita ciudat la noi. Am inchis ochii,asta simteam sa fac si brusc o noua previziune imi veni in minte. Era vorba despre un elev care puse pana pe o carte si lesina brusc in momentul in care o inchise.
"Repede,in Sectorul Interrzis!",am tipat eu cu fata ingrrozita deja ignorandu-l si pe Peeves. Nici eu,dar nici Eveline nu l-am mai bagat in seama. Ev se uita la mine intrebatoare.
"Haide odata!",am strigat eu inspaimantata si am tras-o deodata de mana,speram ca nu am tras-o prea tare. De asemenea speram ca acel baiat sa fie doar lesinat,nu mort...sau ceva de genul.
In momentul in care am ajuns in Sectorul Interzis am pronuntat repede o vraja inainte sa sfarseasca fara vlaga. Frumos,anul I baiatul...si Sectorul Interzis...
Ma rog...m-am innegrit la fata in momentul in care am observat ce scrie pe cartea de langa el,mare si clar cu niste litere rosii pe o coperta neagra ca abanosul: "Death inside".

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: The death book and the secrets around us. - by Rosalie Vivienne Alden - 28 Dec 2010, 02:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Read a book until you go Agnes Marie Lovel 6 1,759 31 Jan 2012, 23:08
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Secrets become dark Fleur Delacour 2 1,370 23 Jun 2011, 16:08
Last Post: Fleur Delacour
  Read a book.... Sophie Bilson 9 2,565 09 Feb 2011, 23:36
Last Post: Shayera Holl
  The last book. Luke Donaghan 45 7,280 02 Feb 2011, 22:00
Last Post: Raizen Isildur
  Looking for an old book Valentino Gaunt 17 2,839 17 Jan 2011, 17:45
Last Post: Raizen Isildur