The death book and the secrets around us.
|
28 Dec 2010, 03:06
|||
|
|||
Cand am vazut titlul am scos un mic tipat,aceea trebuia sa fie.
Am stat si m-am holbat un timp la ea apoi mi-am indreptat atentia spre Rose care era acum in genunghi langa baiatul lesinat. -A...murit? am intrebat,cuvintele iesind ca sufocate. -Nu...dar nu pot spune ca a avut noroc spuse ea si incepu sa recite cateva vraji. Mi-am indreptat iarasi atentia spre cartea care zacea inerta la pamant cu paginile albe in sus.Nu puteam sa o ating pentru ca puteam sfarsi ca acel baiat.Asa ca am facut altceva. -Wingardium Leviosa am spus rotind bagheta iar cartea se ridica in aer.Paginile se dadeau incet una dupa alta. -Eveline ai grija ... sopti Rose iar eu doar am dat din cap rasfoind in continuare cartea. Se pare ca ascundea tot felul de vraji ciudate,magie neagra si unele potiuni pentru moarte.Insa o pagina anume imi atrase atentia.Titlul era "Vraja pentru mortii vii" ... -Hei Rose...ia priveste am spus aratandu-i si ei titlul si continutul. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,749 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Secrets become dark | Fleur Delacour | 2 | 1,368 |
23 Jun 2011, 16:08 Last Post: Fleur Delacour |
|