~A new beginning.
|
28 Dec 2010, 13:11
|||
|
|||
-Hei,o lasi pe Artemait sa plece asa de una singura?vedeam bufinita cum zbura deasupra capetelor noastre cu aripile ei maronii. -Pei,da pentru ca stiu ca vrea sa se duca la hambar. Padurea se intindea in jurul nostru intr.un labirint nemarginit de copacii si am inceput sa ma ingrijorez ca nu o o sa mai iesim niciodata din ea.Ema era foarte linistita,se simtea bine in labirint,stiind in ce directictie ne indreptam. -N.am ajuns inca?am tachinat.o eu,simuland o fata suparata. -Aproape.Zambi,simtind schimbarea mea de dispozitie.Vezi poarta aceea uriasa?Am ridicat capul dand crengile copacilor din calea mea,in fata mea era castelul mai era o distanta de doar cativa pasii. -Da!Am ajuns insfarsit la scoala!Am inceput sa tip de bucurie,in timp ce Ema chicotea. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The beginning of a new chapter.. | Melanie Stark | 0 | 1,428 |
05 Sep 2011, 13:31 Last Post: Melanie Stark |
|
Beginning | Jade A. Crawford | 14 | 3,836 |
10 Oct 2010, 14:40 Last Post: Jessica F. Jersey |