"Scary.mirror"
|
28 Dec 2010, 13:38
|||
|
|||
O fata pe nume Rosalie Andrews Blackfire ma atinse pe umar,oare si ea nu mai putea sa doarma din cauza vremii de afara.M.am sters cu maneca pijamalei mele mov cu buline albe,la ochii mei inlacrimati cred ca ii aveam rosii de la plans.Oare ce ma apucase sa incep sa plang?Ce a fost in mintea mea?Nu puteam sa fiu mai sensibila de atat?”Off,m.am facut si de ras”
-Buna..Ma numesc Tamara Rozie,mda…sunt noua in aceasta scoala,nu m.ai puteam sa dorm si uite.ma in aceasta incapere.Am spus eu suspinand.”Penibil”.Uite am gasit aceasta Oglinda,am aratat cu degetul catre Oglinda lui Erised.M.am ridicat si am atins sticla cu varful degetelor transand linii.Rosalie se uita cam ciudat la mine in timp ce se apropia de mine.Oare credea ca sunt nebuna? -Si ce vezi in oglinda?Aceasta iti arata cea mai mare dorinta pe care o ascunzi in adancul sufletului.Trebuie doar sa privesti in ea. -Tocmai asta e problema la mine nu vad absolud nimica."Nimica"Doar pe noi doua holbandu.ne la aceasta oglinda. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,206 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |