Prima zi in noua slujba
|
28 Dec 2010, 15:12
|||
|
|||
Cercetasa o inveli pe Melody, arunca o ultima privire asupra bandajului strans de pe fruntea ei si se indeparta. In salon se facuse liniste, iar singurele care mai vorbeau erau Helena si Ronnie.
"-Cum te mai simti, Ronnie?" sopti Bell, apropiindu'se de ea. O privi pret de cateva secunde dupa care dadu dezaprobator din cap. "-Ce e?!" murmura viperina. "-Ti'am spus eu ca esti prea palida" replica Helena, cu o urma de regret in voce. "-E normal.." murmura Bell. "-Da. Totusi, m'am lovit de o salcie" pufni Ronnie. "-Si nu orice salcie" chicoti Bell. Cercetasa ii dadu jos bandajul de pe obraz si arunca o privire ranii. Incepuse sa se vindece, iar acum nu mai era decat o cicatrice minora. Deschise noptiera de langa pat, si scoase o oglinda. "-Ei?" chicoti ea. "Nu e un semn prea mare" continua Bell, razand. "-Glumesti, abia se vede!" sopti Ronnie, admirativ. "-Dar nu mai are nevoie de bandaj?" intreba Helena, inca ingrijorata. "-Nup..rana s'a inchis, nu s'a infectat..de acum trebuie sa stea la aer, sa se usuce" replica Bell, zambind. "-Face minuni potiunea aia.." ofta Ronnie. "-Chiar daca are un gust oribil, nu?" chicoti Bell. Viperina dadu din cap, dupa care privi ceasul. Era deja 6 dupa-amiaza. "-Stiu..am spus ca stai aici pana diseara.." murmura cercetasa. "-Deci? Pot sa plec?!" chicoti Ronnie. "-De indata ce iti fac fisa de externare..si Madam Pomfrey isi da acordul" replica Bell, indreptandu'se spre biroul asistentei.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|