~A new beginning.
|
28 Dec 2010, 15:17
|||
|
|||
Am inceput sa rad cu Ema de bufnita sa Artemait care e geloasa.Shadaow nu era chiar asa s.ar fi imprietenit cu Kit,dar nu as fi putut sa am grija de amandoua.Am inpins poarta cu toata puterea mea,o lumina puterinica mi.a batut in fata,mi.am dus mana la cap.Am ramas complet uimita de infatisarea incaperii.O profesoara inalta cu parul negru prins cu o palarie pe cap si cu ochii verzi iesi in intampinarea noastra a micilor vrajitori din primul an la aceasta scoala.
-Dansa este Minerva McGonagall profesoara noastra de transfigurare,sa nu o enervezi nu ai vrea sa vezi cum va face..imi spuse Ema in soapta.Eii bine acuma vom merge in Marea Sala…vom vedea la ce casa vei fii sorta,poate vom pica in aceeasi Casa Ochi-de-Soim."Sper si eu" am gandit. Acuma iar mi.au reaaparut emotiile ca atunci cand mama ma adus la Peronul 9 si 3/4. -Bine sa mergem,am spus eu exiprand. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The beginning of a new chapter.. | Melanie Stark | 0 | 1,428 |
05 Sep 2011, 13:31 Last Post: Melanie Stark |
|
Beginning | Jade A. Crawford | 14 | 3,836 |
10 Oct 2010, 14:40 Last Post: Jessica F. Jersey |