Just FYI
28 Dec 2010, 17:39
ooc: am uitat sa adaug ieri, asta a fost ceea ce a cantat, human.
  • Blaine aproape cã se înecã când fu luat prin surprindere de fata care venise pânã la masa Cercetaºilor ºi avu nevoie de jumãtate de minut ca sã termine de tuºit ºi ca sã poatã respira normal. Se uitã în sus la fatã, pentru cã încã stãtea jos, ºi clipi, puþin încurcat. Zâmbi larg ºi ridicã din umeri când auzi ultima propoziþie, apoi îi fãcu semn Emei sã se aºeze, în timp ce vorbea pe tonul sãu obiºnuit, deºi încã zâmbea ºi pãrea cu moralul mai sus decât fusese când venise în Marea Salã:

- Mulþumesc. Numele meu e Blaine Dwight Hummel, ca sã-l spun complet, dar lumea-mi spune Blaine sau Tipu' Ciudat cu Chitara care e mult prea scund. ªi- er- mulþumesc din nou de laudã, dar nu prea cânt aºa de bine, din punctul meu de vedere. ªi chitara e veche ºi- er- tot aºa.

Ridicã din nou din umeri ºi, în timp ce lua o altã înghiþiturã din pocal, se uitã la întâmplare prin Marea Salã, iar privirea i se opri la masa Viperinilor. Vãzu cum o fatã îl privea puþin cam insistent, cu coada ochiului ºi lãsã pocalul în jos, zâmbindu-i. Brusc, clipi de câteva ori ºi se uitã în altã parte. Era doar un Cercetaº, iar Cercetaºii nu se înþelegeau cu Viperinii; dar avea o singurã întrebare - de ce se uita fata aceea la el, pentru cã o observase ºi când zdrãngãnea chitara, dacã era o Viperinã?

- Ema, am o întrebare, murmurã el, în timp ce-ºi trecea absent mâna prin pãr, când era gânditor ºi se încruntã puþin, cicatricile provenite de la faptul cã era un vârcolac accentuându-se puþin când fãcu acest lucru. Pãru sã se rãzgândeascã ºi apoi îi zâmbi celei de la Ochi-de-ªoim, voi arãta stupid punând-o, dar... ªtii sã cânþi la chitarã? Sunt doar curios, atât.

did i adequately answer your condescending question?

[Image: tumblr_ll6hooB6Tb1qio4r6o1_500.gif]

nu faceţi powerplay cu personajul meu, please. just sayin'.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Just FYI - by Veronique A. Dupont - 28 Dec 2010, 11:41
Re: Just FYI - by Ema Snow - 28 Dec 2010, 12:25
Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 13:11
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 17:39
Re: Just FYI - by Ema Snow - 28 Dec 2010, 19:26
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 19:45
Re: Just FYI - by Ema Snow - 29 Dec 2010, 11:25
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 30 Dec 2010, 23:23
Re: Just FYI - by Ema Snow - 31 Dec 2010, 11:04