"Scary.mirror"
|
28 Dec 2010, 18:44
|||
|
|||
Ma uitam la Rosalie,nedumerita cum sa nu functioneze aceasta oglinda,doar e magica,nu ar trebui sa imi dea un semn.Orice.Imi doresc multe lucruri dar aceasta.Oglinda.”Uff ce cruda e viata cu tine”Si sigur nu o sa devin nebuna.Oare Rosalie ce a vazut?Oare care este dorinta ei?asa ca am intrebat.o,eu fiind foarte curioasa.
-Hei Rosalie...tu ce vezi cand privesti la aceasta „minunata” oglinda?oare ce ar vedea ce eu nu pot...o masina?se poate sa se vada cum va arata peste ani?nu.i drept m.am bosumflat eu. Rosalie s.a uitat cateva secunde la mine dupa si.a indreptat privirea catre oglinda,am incercat sa ma uit si eu gandindu.ma la familia mea care ma iubeste,la prietenii mei.Prosti.Eu am decat o singura prietena...pe Ema Snow...dar uitandu.ma la aceea oglinda am vazut ceva ciudat.Eram eu si Rose vorbeam si chicoteam dar o lumina puternica aparu pe intreaga sticla si un baiat bine facut brunet cu ochii albastri aparu,dupa...aceeasi imagine cu noi doua doar ca acuma certandu.ne...Asta nu e o dorinta. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,215 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |