BlankHeart
28 Dec 2010, 20:21
Capitolul III

( Claire )
M-am postat langa usa fratelui meu, privind pe gaura cheii. Cand acesta paru sa se intoarca pe cealalta parte, am batut la usa. Asta il facu sa se intoarca in spate, fara sa realizeze ca bucata de pe care se miscase disparuse. <<Buf.>>
- Claaaire ! Asta era frati-meu. Ei dracie ! Mai lipseste sa fiu prinsa (iar). am gandit, laundu-mi talpasita silentioasa, astezandu-ma in patul meu cu castile in urechi, citind ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Aveam un caiet sub carte, ca deobicei cand citeam. Emanuel era fratele meu mai mare, de vreo 22 de ani. Si era foarte, foarte enervant. Asa ca de cate ori prindeam ocazia, ii tranteam cate o farsa.
Deschise usa la camera mea, vazandu-ma intinsa in pat pe burta, linistita. Nu ma mai tradam ca si cand eram mica. De fapt, nici nu observasem ca intrase in camera, decat dupa vreo cinci secunde. M-am ridicat degajata din pat, privindu-l drept. I-am servit un zambet ingust, sfidator. Mi-am ridicat playerul de pe pat cu o mana.

- Da'te naibii din fata usii mele si lasa-ma sa ma schimb. am cerut, relaxata. Devenise un obicei pentru mine sa il enervez. M-a privit in ochi cu ura, avand un gafait nervos. L-am impins la o parte.
Eram, desigur, familia perfecta. Eu, regina liceului, el, fraierul Universului !
Mi-am mutat greutatea de pe un picior pe altul, facandu-i semn sa iasa. Cand am vazut ca nu are nicio reactie, i-am trantit usa in fata. Mi'am dat colantii jos si am tras pe mine o pereche de blugi stramti, negri. Am schimbat tricoul larg, ponosit, cu unul mai stramt, indigo. In picioare mi-am indesat o pereche de bascheti negri.
Am aruncat o privire prin dulap, cautandu-mi geanta. Mi-am aruncat in ea cateva creioane, o guma, o ascutitoare. Foi aveam sa imi iau de la Lorena. Mereu era acasa, statea la fereastra si o avea mereu deschisa. Am iesit pe usa, scapand o injuratura intre dinti cand am trecut pe langa Em (adica frati'meu). Mi-a zambit sarcastic. Nu eu sunt proasta.

Am ciocanit usor la fereastra Lorenei.

- Cum mai merge treaba ? ma intreba ea, in loc de salut. Am incuviintat din cap in semn ca merge bine. Isi drese glasul, apoi scoase un top de hartie de sub pervazul ferestrei. Imi numarase 13 coli, dintre care 11 deja erau desenate de mine. Obisnuiam sa imi pastrez desenele tot la ea. I-am intins o hartie de 10 lei, dar a dat din cap. Eeh, eram prietene si cica nu se fac d-astea intre prietene.
Parcul era la cativa pasi de casa Lorenei. M-am asezat pe o banca, incercand sa desenez, ridicandu-mi pcioarele, sprijinite de marginea bancii.
Aici il vazusem prima oara. As fi vrut sa mai dau inca o data peste el cand...

- Mai, mai, pe cine avem noi aici ? Am ramas blocata, cu o expresie tampa pe fata. Se nimerea in cele mai proaste momente sa fie acolo, se pare. M-am holbat blocata la el. In secunda aia as fi vrut sa fiu inghitita de pamant.

( Andrei )
Si speram la o zi normala in parc. Se pare ca nu am noroc. Mi-am dat ochii peste cap, vazand-o. In ciuda faptului ca se uita la mine cu o expresie tampa, mi-am incercat norocul, explorandu-i cu interes corpul din priviri, incepand cu crestetul capului ei ( de o forma perfecta ... ), fruntea ei alba, senina, si ochii verzi-cenusii, pana la picioarele ei de o forma perfecta, drepte, subtiri. Si avea stil, la potrivirea perfecta dintre blugi si [strike]corpul ei perfect[/strike] baschetii negri. Drace ! E doar o fata. Pasii spre ea, adoptand o atitudine rece. M-am trantit pe iarba in fata ei. Poate as fi sarit pe ea, dar nu voiam sa o fortez. Ea se ridica de pe banca, gratioasa, punandu-se sprijinita de marginea trotuarului in fata mea, astfel incat capul ei sa fie la un nivel mai sus ca al meu.
Si-a trecut mainile prin parul meu, iar tot spatele meu amorti intr-un tremur cald. Ochii ei ma ardeau la propriu. Pielea ei fina ma facea sa tresalt. Propria ei fiinta ma facuse sa innebunesc in doar cateva secunde.
Mi-a tras usor capul inspre al ei, punandu-si buzele ei moi, calde peste ale mele. Ramasesem moale, fara vlaga. Timp de un minut, doua, cinci, nu stiu cat timp a trecut, am ramas asa, doi straini sarutandu-se. La un moment dar si-a departat capul de al meu, privindu-ma cu ochii tremuranzi. Incepusem sa privesc in gol. Ea isi desprinse mainile din parul meu, apoi o lua la fuga de-a lungul aleii.

Legenda :
culoarea asta - vorbe
culoarea asta - ganduri

Stiu, stiu, nu mi-a iesit cine stie ce buuuut... Astept comm-uri

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
BlankHeart - by Katya Sokorov - 26 Dec 2010, 16:54
RE: BlankHeart - by Katya Sokorov - 09 Dec 2011, 20:30
RE: BlankHeart - by Rosalie Vivienne Alden - 09 Dec 2011, 20:46
RE: BlankHeart - by Katya Sokorov - 09 Dec 2011, 20:50