O noapte tulburata.
|
29 Dec 2010, 13:48
|||
|
|||
Am zambit multumita. Da, cu siguranta ca auzisem de tatal ei, Jacques Dupont, marele Devorator Al Mortii, pe care in urma cu cativa ani avusesem ocazia sa-l cunosc, si eh, sunt sigura ca nu s-ar simtii bine daca ar siti ca in preajma prea-iubitei fice a lui se afla acum un vampir vechi de 344 ani.
M-am apropiat usor de Veronique, observandu- trasaturiile. Intr-adevar, semana aproape leit cu tatal ei, probabil ca nici nu mai avea dreptul s-o pun la incercare, eram sigura ca era si o viperina foarte antrenata .. aavand in vedere faptul ca familia ei stia ceea ce avea sa se intample in Lumea Magiei. " Tatal tau. Hmm.. Nu e chiar un om foarte .. sociabil ",am pufnit. Viperina pufni amuzata, aprobandu-ma usor din cap. Am apucat trofeul in mana, citind literele ingrosate " Jacques Dupont ", apoi " Castigat pentru uciderea unui urias " Grozav, oamenii erau si atunci foarte .. ciudati. Cum de au permis Cercetasii sa se ofere un astfel de trofeu ? ,mi-am spus amuzata in sinea mea. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O noapte tulburata. - by Katerina A. Petrova - 27 Dec 2010, 23:22
Re: O noapte tulburata. - by Veronique A. Dupont - 28 Dec 2010, 21:56
Re: O noapte tulburata. - by Katerina A. Petrova - 29 Dec 2010, 13:48
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noapte si zi , Eu si Tu ! | Scarlett Soul | 6 | 1,309 |
29 Dec 2010, 00:14 Last Post: Scarlett Soul |