Pe conductã cu zãbãuca .
29 Dec 2010, 13:58
OOC: Ba fumeie, tipele astea zabauce s-or cunoscut de mult, si nah .. ele s-or intalnit pe conducta de mult timp ago Finna.
Stai lina, si urmareste actiunea =))))

ON :
Am inceput sa pufnesc amuzata, apoi i-am facut loc lui Ginny sa se aseze langa mine. Mereu ma incatau glumele ei, si cu orice cuvant scos din gura ei ramaneam tot mai socata, de fapt, nu puteam intelege cum de fata asta era atat de sarita de pe fix ? Sau fixul era sarit de pe ea ?
Oricum, o cunosteam de mica, si sincera sa fiu, imi aminteam cu placere momentele petrecute cu ea, ca de exemplu : La strand, cand am avut 5 ani, bineinteles amandoua faceam topless la marginea piscinii, incercand sa ademenim ceva baietii, si bineinteles, pusesem ochii pe unu, cand Ginny, ca si CatWoman bineinteles vroia sa ma faca sa par sexy in fata tipului, si imi dauduse chilotii jos. Uhm, ce sa zic, perversa tipa de mica.. Nu vroiam insa sa-mi amintesc de privirea ei cand imi vazuse pas@#@#@.
" Esti nebuna stii ?",am pufnit ,amuzata, apoi i-am intins pachetul de tigari Vogue zabaucei mele.
Aceasta ridica o spranceana, apoi pufni intr-un ras nebunesc.
'' Tu crezi ca eu cu de'astea ma joc ? Iluzii.",apoi scoase un cartus de vre-o 20 de pachete de Kent 8.
Am ridicat o spranceana, apoi am luat o gura mare de Cotnari.
De ce ma mai mir ?,am zambit, cand am observat-o pe zabauca cu 3 tigari in gura.
" Pai si unde ti-s prietenii aia putini ?, am ranjit.
"Acuma aduc munitia ",spuse ea cu o mutra perversa [ ]

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pe conductã cu zãbãuca . - by Ashlyn Meester - 29 Dec 2010, 13:58