O dupa masa
|
29 Dec 2010, 20:34
|||
|
|||
Aylee se uita la cele doua fete care sau asezat langa ea.Pe una dintre ele o stia de la cursul de aritmantie, o chema parca Snow. 'Ce coincidenta!' gandi ea cand isi dadu seama ca langa ea se asezase...zapada. Incepu sa rada tare, astfel ca cele doua se uitau la ea cu privirea gen "cred-ca-a-mancat-ceva-stricat". Incerca sa se linisteasca si le zambi. Buna, eu sunt Aylee.Anu III. Nu stia de ce le spusese si anul, dar simtea nevoia sa o faca. Apoi isi dadu seama ca probabil ele erau mai mari decat ea. ...Ema...Ii era ciudat sa foloseasca prenumele cuiva, de obicei striga pe numele de familie, dar de data aceasta vroia ceva diferit. ...Pe acolo pe unde ai umblat tu, trebuie sa fie o carte despre Venus, poti te rog sa mi-o aduci? E o carte micuta... In timp ce Ema se hotari sa ii faca capriciile fetei cu doi ani mai mica decat ea, aceasta se intoarse catre Eveline. Buna...Tu in ce an esti? AAAAAAAA! Nu raspunde, intrebare stupida! Si incepu sa rada. 'Ceva sigur nu e in ordine cu mine..Stiu ca spiritul sarbatorilor e nebun, dar mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Cred ca spiridusii aia inteligenti au pus ceva in ciocolata calda de astazi.' Vroia sa spuna ca ii pare rau, dar nu reusi sa scoata pe gura decat niste prostii fara sens. Da, ceva nu era in regula. Reusea sa gandeasca clar, dar pe gura ii ieseau dor tampenii. Intre timp, se intoarse si ochiul de soim cu cartea. O tine levitand cu bagheta, in fata ei, deoarece avea vre-o zece mii de pagini. O tranti pe masa, dar viperina pufni din nou intr-un ras isteric. Pana la urma reusi sa se linisteasca un pic si sa mazgaleasca pe o foaie de hartie. [font=Matura MT Script Capitals]Am nevoie de ajutor.Nu ma pot opri. Help![/font] Fetele se uitau la ea cam ciudat. Nu stia daca o vor ajuta, dar spera totusi. Pana sa ii raspunda, ea se chinuia sa nu deschida gura. Daca o deschidea, o lua din nou pe aratura.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O dupa masa - by Aylee L. Lovel - 27 Dec 2010, 19:41
Re: O dupa masa - by Evelyn Steel - 27 Dec 2010, 23:51
Re: O dupa masa - by Ema Snow - 28 Dec 2010, 12:37
Re: O dupa masa - by Aylee L. Lovel - 29 Dec 2010, 20:34
Re: O dupa masa - by Evelyn Steel - 29 Dec 2010, 21:50
Re: O dupa masa - by Ema Snow - 29 Dec 2010, 22:51
|
Possibly Related Threads… | |||||