...Armata lui Dumbledore...
|
14 Nov 2007, 22:05
|||
|
|||
OOC: Dar in nici un caz Harry nu va fi nu Cho ca ma sugrum!!!
BIC: ...Julia: "Mi-am uitat ghiozdanul" spuse ea, dar se opri cand le vazu pe cele doua cu bagheta atzintita una asupra lui Harry si alta asupra lui Cho. Ginny Potter cobori bagheta care era indreptata catre Harry, dar Ginny Weasley o lasa doar putzin de tot mai jos. "Aaa... am nimerit prost?" intreba Julia. "Nu! Chiar deloc" spuse Ginny Potter artzagoasa. "Haide Ginny Weasley, mergem?" Ginny Weasley veni langa ea si cele trei plecara. Acum Ginny Potter era prea ocupata pentru a realiza ca vorbea cu Julia si ca se impacasera. Totul revenise ca la normal intre cele doua. Iar Ginny Potter si Ginny Weasley erau mai unite ca niciodata: "Dar ce crede ca face?" spuse Ginny Potter. "Iti spun eu ce face! Se joaca nu sentimentele a trei fete." spuse Ginny Weasley dandu-si ochii peste cap. "Ar trebui sa vorbim cu Julia. Poate va vorbi cu Harry..." sugera Ginny Potter. Asa ca cele doua care erau pe un culoar plin de elevi se intoarsera si o vazura pe Julia. Statea cu Harry si radeau copios. Ginny Potter se duse langa ei si o trase pe Julia de mana: "Aaa... putem vorbi? Intre 6 ochi..."adauga ea aratand cu capul spre Ginny Weasley pentru ca vazu ca Harry era tare interesat de discutzia lor. "Da bine! Plec!" spuse harry si ii facu cu ochiul lui Ginny Potter. Aceasta se inrosi toata parca avea sa explodeze de furie. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lupta prentru Dumbledore | Jenny Spring | 17 | 3,631 |
07 Dec 2008, 21:31 Last Post: Jenny Spring |
|
ANTI-DUMBLEDORE | rea-credinta | 15 | 4,521 |
25 Sep 2008, 15:17 Last Post: Kennya Allen |