"Scary.mirror"
|
30 Dec 2010, 14:06
|||
|
|||
Ma atargea mult acea incapere unde se afla „Oglinda lui Erised” asa ca ma hotarasem sa merg si in noaptea urmatoare doar ca de data asta mi.am luat si chitara cu mine,de cand am venit la scoala nu am mai avut timp de ea.Cantam in soapta versurile unui cantec:
O! Vine-o vreme-n care nu poþi sã mai visezi ªi dragostea nu-nseamnã decât cuvinte goale De nimeni nu-þi mai pasã, în nimeni nu mai crezi Deºi, în pieptu-þi putred, simþi sufletul cum doare Am auzit pasii dar nu m.am oprit din cantat.Lacrimi.O lacrima se prelinse pe obrazul meu.Am ridicat privirea putin sa vad cine e...in fata usii statea Rosalie.M.am sters repede cu maneca pijamalei mele mov la ochii se pare ca nu observase. -Hei buna...Canti frumos...Ce mai faci?ma salutase ea cu un suras pe fata.I.am zambit -Buna...Multumesc,cant de cand eram mica si o iubesc.Nici in seara asta nu am somn,m.am uitat pe furis la oglinda care era in dreapta mea. Oglinda a inceput sa starluceasca puternic ca ultima oara cand veniseam aici doar ca acuma luminase toata camera.Eu si Rose am inceput sa tipam pana cand ne.am pus mana la gura dandu.ne seama ca puteam sa fi prinse.Oglinda.Oglinda aceasta mai mult ca sigur era bantuita tot continua sa straluceasca si a ne arate tot felu de imagini cu noi doua. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,218 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |