Prima zi in noua slujba
|
30 Dec 2010, 14:13
|||
|
|||
Bell se indrepta spre biroul lui Madam Pomfrey, in cautarea unui sfat. Ciocani timid la usa, iar asistenta ii striga sa intre. Cercetasa apasa clanta veche, iar usa scartai inceurajator.
"-A venit o fata..cu un antebrat rupt. Zona e umflata, se vede ca osul a fost puternic afectat. I'am pus o atela, din moment ce era fractura inchis, iar osul nu a strapuns pielea. Dar nu stiu sigur daca sa ii dau potiunea pentru cresterea si sudarea oaselor, sau doar sa'i mobilizez mana" murmura cercetasa. "-Gandeste'te putin" ii spuse Madam Pimfrey, senina. Bell reflecta asupra situatiei; daca osul era rupt, si ii dadea o potiune pentru sudare, putea sa nu se prinda cum trebuie. Mai ales ca era deplasat din cauza fortei care actionase asupra lui. "-Stiu.." murmura ea. "-Vezi? Deci ce ai de gand sa faci?" raspunse asistenta. "-Ii voi mobiliza puternic antebratul, iar apoi ii voi da potiunea, pentru ca osul sa se sudeze corespunzator!" replica Bell. Asistenta ii zambi, dand din cap in semn de aprobare. "-Foarte bine" sopti ea, iar Bell se intoarse in salon. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|