"Scary.mirror"
|
30 Dec 2010, 17:31
|||
|
|||
Am hotarat sa ignor aceea lumina care provenea din oglinda...Cica ne arata ce ne doream noi in acest moment cel mai mult,dar nu m-am uitat incolo,in acest moment chiar nu imi dorea prea multe.Eram obosita si de aceea am si venit aici,sa ma odihnesc,sa ma linistesc fiindca aceasta incapere,care odata fusese de cosmar pentru mine acum ma linistea,mai ales acum-cand mai ascultam si muzica. Am chicotit putin dupa care am soptit:
"Ce dragut este sa ai un asemenea hobby de mica. Stii...eu prefer dansul.Ador sa ascult pe altii cantand insa nu ma prea pricep...Dar cu dansul este altceva,pentru mine este o alinare sufleteasca...Cand dansez ma simt pe alta lume,una magica. " Mi-am adus aminte de cursurile de dans pe care le-am avut cand ma aflam in Lumea Incuiatilor,nestiind ce sunt eu cu adevarat,o vrajitoare,nici macar nu banuiam ca voi ajunge la Hogwarts,nici macar nu auzisem de Hogwarts...Iar acum sunt Adulta,sunt deja Vrajitoare,sunt si profesoara...Am zambit melancolica cand in minte mi-au venit atatea amintiri. Parca ceva ma lovise in piept cand mi-am reamintit ca anul acesta trebuia,cel mai posibil,sa ma casatoresc...dar...Asta e viata...El a murit...Iar eu.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,215 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |