O zi obisnuita ~ o intamplare anormala.
30 Dec 2010, 19:11
Ma plimbam pe unul din miile coridoare ale Hogwarts-ului.
Sincer, vroiam sa fiu in camera mea si sa beau o ciocolata calda, pentru ca e iarna, insa probabil m-am pierdut.
Plus faptul ca nu era nimeni pe coridor deoarece aveam o fereastra libera.
Eram imbracata intr-una din camasile mele de alb imaculat, fara maneci, pe deasupra fiind un fel de sacou cu maneci lungi, lung lana la coaste, pe care il legam cu doua snurulete in fata. Fusta mea albastra > albastru inchis mai exact < era lunga pana la genunchi. Purtam dressuri negre si pantofi cu toc de culoarea uniformei.
Parul meu ondulat era lasat pe spate, avand o coronita albastra cu verde, pentru a reprezenta putin Viperinii. In orice caz, aveam si emblema viperinilor pe fusta si cravata verde, insa asta era partea a doua a planului.
Mergeam...mergeam...si iar mergeam.
Mergeam pana cand am zarit o usa la capatul coridorului. O usa care...sincera sa fiu, nu semana cu celelalte.
Constienta ca puteam gasi inauntru orice > profesori, sala de clasa, diferite animale periculoase, etc. <, am deschis usa. Si off...inauntru am gasit-o pe Rose, o fata de la Ochi-de-Soim, cu care ma vorbisem azi.
- Buna! i-am spus eu zambind.

[Image: 2i9mh4m.jpg]

-- Photography Moderator --

[Image: xpqafb.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O zi obisnuita ~ o intamplare anormala. - by Isabelle Smith - 30 Dec 2010, 19:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O noapte obisnuita pe coridoarele castelului Bell Evans 2 1,499 08 Sep 2010, 18:12
Last Post: Bell Evans