O zi obisnuita ~ o intamplare anormala.
30 Dec 2010, 19:51
Ma aflam in "Camera Necesitatilor". De mult nu mai fusesem aici si am ales sa imi fac putin timp sa revin. Nu,nu aveam nevoie de nimic acum,aici,poate doar de putina liniste pentru a imi pune ordine in ganduri. Incaperea aceasta imi transmitea ceva minunat,multe lucruri frumoase s-au intamplat aici. Am inchis ochii pentru a imi lasa mintea sa parcurga spre trecut,iar pentru asta cheia era putina liniste. Am zambit la fiecare amintire care mi se intrezarea,apoi oftand am deschis ochii lasand gandurile deoparte. Roba mea de profesoara fosnise putin cand m-an asezat pe acelasi fotoliu pe care statusem deja de mii de ori. Am auzit o voce care m-a salutat. Nu era foarte cunoscuta,dar puteam sa jur ca am mai auzit-o astazi pe undeva. Mi-am intors discret privirea si am observat-o pe Iz,o noua Viperina,dar care parea foarte de treaba.
"Buna!",i-am raspuns eu la salut zambind la randul meu.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: O zi obisnuita ~ o intamplare anormala. - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Dec 2010, 19:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O noapte obisnuita pe coridoarele castelului Bell Evans 2 1,498 08 Sep 2010, 18:12
Last Post: Bell Evans