"Scary.mirror"
|
31 Dec 2010, 02:25
|||
|
|||
Chiar imi parea rau de trecutul lui Rosalie,era chiar trist doar ca “viata merge mai departe”am gandit eu oftand.Am imbratisat.o pe Rose,”poate ca sunt prea prietenoasa”. Am luat in mana trandafirul alb,aveam o obsesie pentru trandafiri acasa aveam si o sera.Trasam linii pe petalele trandafirului fredonand un cantec visand la tot felu de chestii patetice.
-Hei...Tamara la ce tie gandul?Si ce fredonezi tu acolo?spuse Rose zambind -Ahh...nu ma gandeam la nimiic...si cantecul pe care il fredonam e doar un nimic. M.am dus inapoi la chitara mea luand si trandafirul cu mine mergeam usor desculta pe podea,cand m.am asezat in oglinda o umbra.Parca semana cu un dementor purta o pelerina neagra fata nu se vedea din cauza pelerinei care e era trasa pe fata dar parca se vedea un craniu.“Nu nu e doar in mintea mea,oglinda asta vrea sa se joace cu mine”dar nu ma puteam abtine sa nu arat cu degetul catre oglinda.Mana mea tremura.Rose privi locul indicat de mine. -Ce e cu oglinda?spuse Rose uitandu.se ba la mine ba la oglinda.”Dar cum?” Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,206 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |