Personajul preferat
|
31 Dec 2010, 04:22
|||
|
|||
Personajul preferat? Nimeni altul decat Draco. La inceput chiar uram acest personaj, pana am ajuns sa-l inteleg. Nu cred ca e potrivit ca personaj negativ pentru ca tot ceea ce face e pentru a primi atentie din partea tatalui sau. E un personaj facut sa fie antagonistul lui Harry la Hogwarts, rivalul perfect - destul de destept, doar gura de el si las. Tind sa cred ca autoarea n-a vrut ca acest personaj sa-si atraga fani dupa modul in care la conceput. Dar daca era asa preocupat de ceea ce crede tatal lui sau de a nu parea mai slab ca Harry, intr-in fel asta ar putea dovedi ca in interiorul lui e sensibil, doar ca circumstantele l-au facut mai rece. Desi ma blestem ca o sa spun asta, dar n-am ce face - chiar daca ma enerviaza intr-u totul personajul, Draco s-a purtat oarecum... "roamntic" desi e putin cam fortat sa zic asta - fata de Pansy Parkinson.
Concluzie: Draco e doar un copil rasfatat care are nevoie de atentia parintilor, e un pusti egoist si invidios, care ar face orice pentru faima si de asta il ador. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|