Just FYI
31 Dec 2010, 12:28
  • Curios, Blaine se uitã la spatele pergamentului, singurul lucru pe care-l putea vedea, pânã când o altã bufniþã aterizã la masa Cercetaºilor. Blaine clipi ºi luã pergamentul legat de picioarele bufniþei, apoi o lãsã sã plece, în timp ce desfãcea sfoara care lega pergamentul. Nu ºtia cine îi trimisese o scrisoare - nu avea nici un prieten afarã care sã fie vrãjitor sau vrãjitoare - dar deschise pergamentul ºi îl citi.

Quote:Blaine,

Crãciun fericit! Cu greu am reuºit sã gãsesc o bufniþã, dar un vecin de-al nostru - îl ºtii pe domnul Warbler? E vrãjjitor - mi-a împrumutat bufniþa lui, aºa cã þi-am scris. Sami a venit în vacanþã aici ºi e foarte tristã cã nu eºti ºi tu prezent, dar se bucurã cã eºti la Hogwarts. Juniper a venit ºi el în vacanþã - ºtii, e prietenul lui Sami - ºi nu te prea vede cu ochi buni, mai ales cã a vãzut o pozã cu tine, cu mine ºi cu Sami ºi aveai cicatricile alea pe faþã ºi braþe ºi acum deºteptu' crede cã eºti un vagabond sau ceva de genul, dar nu te îngrijora, i-am dat niºte pumni serioºi. Acum e inconºtient ºi la spital.
    Lui Sami îi e dor de tine, ºi mie mi-e dor sã ne batem joc de idioþii din ºcoalã. Ãia încã mã evitã de când le-am spus cã eºti un lup mare ºi rãu ºi o sã le muºti feþele. Sunt niºte proºti, Blaine, ºi când o sã vii, în vacanþa de varã, sã nu te enervezi pe ei. Adicã, enerveazã-te. Nu mã deranjeazã. Trimite-mi ºi mie o broascã de ciocolatã cum ai avut vara trecutã, au fost foarte bune. Crãciun fericit ºi an nou fericit din nou. Sami te salutã ºi-þi trimite o îmbrãþiºare.

Joey

Clipi de câteva ori, se încruntã ºi îºi încleºtã pumnii pe marginile pergamentului, apoi zâmbi larg ºi reciti rândul în care Joey spunea cã-i dãduse doi pumni lui Juniper ºi râse, apoi întoarse pergamentul pe dos ºi gãsi acolo, legat, un pachet mic. Îl deschise, gãsind înãuntru o felicitare, puþin rulatã, de Crãciun, în care era scrisul lui Sami, Crãciun fericit, Blaine! . Zâmbi ºi mai larg ºi o desprinse cu atenþie, apoi o puse într-un buzunar interior al robei, înainte de a lãsa pergamentul întins în faþa sa. Sami era acasã, în San Francisco. Un lucru bun. La fel ca ºi faptul cã era cu Joey.

Un lucru era sigur pentru Blaine, ziua începuse bine.

did i adequately answer your condescending question?

[Image: tumblr_ll6hooB6Tb1qio4r6o1_500.gif]

nu faceţi powerplay cu personajul meu, please. just sayin'.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Just FYI - by Veronique A. Dupont - 28 Dec 2010, 11:41
Re: Just FYI - by Ema Snow - 28 Dec 2010, 12:25
Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 13:11
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 17:39
Re: Just FYI - by Ema Snow - 28 Dec 2010, 19:26
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 28 Dec 2010, 19:45
Re: Just FYI - by Ema Snow - 29 Dec 2010, 11:25
Re: Just FYI - by Misha Darren Collins - 30 Dec 2010, 23:23
Re: Just FYI - by Ema Snow - 31 Dec 2010, 11:04