Faire un vœu, une autre année s'est écoulée
|
31 Dec 2010, 21:21
|||
|
|||
De dimineata m-a strabatut un singur gand pe tot parcursul zilei-un an s-a dus,iar altul incearca sa isi faca intrarea de gratie- . Mai sunt doar cateva ore din acest an in care am avut parte de reusite,esecuri,tristete si bucurie. Odata cu inceperea unui alt an noi oportunitati si dorinte ne asteapta.
Cu pasi repezi necunoscutul se indreapta spre noi. Acest Revelion aveam de gand sa mi-l petrec la Hogwarts,alaturi de colegi,profesori si multi prieteni. Acum mai mult ca niciodata,intre cumpana dintre ani trebuie sa fim mai fericiti si mai entuziasti decat de obicei. Balul,petrecerea organizata de Revelion incepuse deja. Dar acum simteam nevoia sa plec,macar pentru cateva momente din Sala Mare,iar primul gand care mi-a strabatut mintea a fost sa ma indrept spre Camera Necesitatii si asa am si facut. Cu o mana tineam rochia intr-o parte pentru a nu se murdari,iar cu cealalta mana tocmai salutasem pe cineva,un elev de anul I care i-a facut cu mana foarte respectuos profesoarei sale de "Previziuni despre viitor". Trecand pe coridoare am ajuns intr-un final in Camera Necesitatiilor,nu stiam cat aveam de gand sa stau,dar pur si simplu simteam nevoia sa fiu aici. Am luat aer in piept dupa care m-am asezat pe vechiul fotoliu albastru care mi-a placut de cand am intrat prima data in aceasta camera. Usa se auzi scartaind. Pe moment am tresarit,apoi am observat pe cineva intrand in incapere... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|