Cartea "Camera Necesitatii"
|
31 Dec 2010, 21:24
|||
|
|||
- Hei!striga elevul.Ce vrei sa faci?
- Pai.. ce sa fac?raspunse Annabelle.Am descoperit aceasta usa si vroiam sa vad ce e in spatele ei. - Este... Camera Necesitatii! - Ce anume? - Nu-mi spune ca nu ai auzit de camera necesitati,replica frustrat bobocul. - Sincer nu.Dar imi poti povesti tu,nu e asa ?intrebaAnnabelle. Daniel se uita mirat la Annabelle. - Camera Necesitatii este o camera care apare mereu in alta parte si apare doar cand ai nevoie de ea. - Pai am avut nevoie de ea dar nu a aparut niciodata!,continua Annabelle. - La ce ai avut nevoie de ea ?intreba curios Daniel. - Pai... la.. teste.. as fi avut nevoie de raspunsuri la Potiuni sau.. nu stiu. - Pai Camera nu ofera raspunsuri la teste.Este mult mai complexa. - Ah,pai hai sa intram,nu ? - Pai,da. - Apropo,cum te cheama ?,intreba Annabelle. - Daniel... anul I..,raspunse timid baiatul. - Ah.. Annaballe,spuse fata intinzand mana, .. incantata. - Tu ce an esti ?intreba Daniel. - Anul III. - Ah, raspunse baiatul parca dezamagit. - Nu trebuie sa fi timid, si eu am fost anul I si aveam prieteni si de anii V sau VI,deci nu te ingrijora de diferenta de varsta. - Multumesc. OOC: Sper ca iti place ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cartea "Camera Necesitatii" - by Annabelle Rosalie Koreea - 26 Dec 2010, 19:39
Re: Cartea "Camera Necesitatii" - by Daniel Cruplud - 31 Dec 2010, 21:24
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |