Faire un vœu, une autre année s'est écoulée
31 Dec 2010, 21:41
O silueta se indrepta spre mine in intuneric si ma imbratisa. Cand am reusit sa imi dau seama despre cine era vorba,am imbratisat-o la randul meu. Era Ema,o fosta colega de la Ochi-de-Soim si una dintre intr-adevar cele mai bune prietene ale mele. Am ramas putin surprinsa cand am vazut-o,apoi i-am raspuns la urare:

"La multi ani si tie!Da,asa va fi,asa sper!",i-am spus eu din tot sufletul cu toata sinceritatea,ea stia majoritatea lucrurilor ce s-au invartit in jurul meu in ultimul timp. Iar la unele nu doar ca stia,ba chiar m-a ajutat: si anume lupta cu Porrin din Padurea Interzisa. Probabil ca aceea fusese una dintre cele mai oribile zile petrecute in Padurea Intunecata. Ema se stramba cand ma vazu cazand pe ganduri,cu siguranta si-a dat seama de faptul ca ma gandeam la Porrin.

Insa,atunci,mi-am schimbat fata in acel moment,buzele formandu-se intr-un zambet sincer. Trebuia sa ii povestesc ce e cu Ginny,fiindca de la atatea treburi si probleme nu ne-am mai intalnit si nu am apucat sa ii povestesc:

"Am aflat ca am o sora.!" Ema se uita mirata la mine,apoi am continuat surazand putin,nu aveam cum sa evit asta datorita fetei ei amuzante:"Si o sti..E Ginny Blackfire...Ea este sora de care ti-am povestit ca au furat-o Devoratorii la nastere!"

Ema ramase socata. Acum asteptam un sfat,o parere sincera din partea ei. Stiam ca asta voi si primi . Am incercat mai apoi sa ii transmit din priviri ca Porrin a facut-o si nu cred ca ii era atat de greu sa ajunga la aceasta concluzie,fara sa ii spun eu ceva-Porrin mi-a rapit surioara de cand aveam eu doar un an-.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Faire un vœu, une autre année s'est écoulée - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Dec 2010, 21:41