O zi cu peripetii
|
31 Dec 2010, 23:20
|||
|
|||
- Ma numesc Daniel,spuse baiatul.Banuiesc ca vroiai sa stii cum ma cheama.Si da,am auzit de prima data cand mi-ai zis sa las bagheta jos.O voi lasa acum.
Rose se uita foarte mirata la tanarul baiat.Ii citise mineta?Stapanea Legilimantia ?Un boboc?Rose era confuza. - Tu cum te numesti?intreba Daniel. - Rose,raspunse Vrajitoarea. - Rose.. si mai cum? - Rosalie Andrews Blackfire, raspunse fata mandra. - Rosalie Andrews Blackfire?!?! Am vazut un tablou cu tine in sala de Dueluri! Nu pot sa cred ca am onoarea sa vorbesc chiar cu tine. - Oh,baiete,linisteste-te.. nu e mare lucru.. - Nu e mare lucru?! Esti o adevarata eroina!! Fata deja se speriase. - Bine,daca vrei sa mai ai vre'o tangenta cu mine,incepe prin a termina cu laudele mele.Chiar nu imi plac in mod exagerat. - Ok.. desi nu inteleg de ce iti displace sa te laud? - Pentru ca eu nu sunt asa.Si sa continuam.Ai zis ca ai vazut un Dementor?! In apropiere de Hogsmeade?! - Da.. - Si te-a urmarit pana la Minister ?! - Nu chiar.. mi-a pierdut urma pe parcurs.. Vrajitoarea se uita nedumerita. - Si unde se afla Dementorul acum ? - Nu stiu!,raspunse Daniel. - Nu stii?! - Cum as putea sa stiu ?Doar am fugit de el.In momentul in care am vazut ca mi-a pierdut urma am redus din ritm.Dar cum eram foarte departe de Hogsmeade,m-am gandit ca as fi mai in siguranta la Minister.Consider ca am procedat cel mai bine. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|