O zi cu peripetii
|
01 Jan 2011, 02:12
|||
|
|||
- E de inteles, spuse Daniel cu o voce blanda.Eu as fi reactionat mult mai rau. E bine ca raul a trecut.Asa ca tot raul spre bine,sa ne concentram pe viitor.Cred ca nimanui nu i-ar placea sa fie atacat chiar in Minister.
- Si totusi nu este posibil asa ceva,continua Rose.Dar sa plecam.Sa mergem la Castel. - Cred ca am depasit deja programul.. probabil voi primi vre'o sanctiune sau poate voi intra in detentie !,spuse Daniel speriat. - Stai linistit Daniel.Am sa le spun ca ai fost cu mine, nimeni nu te va sanctiona. - Multumesc,raspunse Daniel. - As dori totusi sa te rog sa nu mai spui nimanui ceea ce s-a intamplat astazi aici. - Cu siguranta ca nu voi spune nimanui. - Bine.Atunci sa plecam spre Hogwarts. Cei doi se indreptau spre iesire cand Devoratorul care inca suferea dupa urmarile blestemului "Crucio" rosti 4 cuvinte apoi lesina. "Lordul Intunericului s-a intors!",spuse acesta cu cateva secunde inainte sa se arunce la podea intr'o stare de inconstienta. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|