~ Alohomora ~
|
01 Jan 2011, 04:01
|||
|
|||
[font=Script MJ Bold]~ Vraja Alohamora ~ [/font]Vraja "Alohamora" este o vraja esentiala oricarui vrajitor. Ea are posibilitatea de a deschide usile discret si usor, iar eu consider asta foarte elegant. Unii spun ca aceasta vraja este folosita de hoti, altii spun ca nu este asa. Eu nu stiu de partea cui sunt. Cred ca e folosita de hoti, deoarece este cea mai simpla modalitate de a intra prin nefractie intr-o casa sau un institut, insa cred ca e folosita, de exemplu, de un vrajitor care s-a incuiat pe din-afara. Sau un om viteaz, care trebuie sa deschida o usa incet pentru a salva o persoana. Deasemenea, exista multe exemple, insa cred ca nu ar incapea pe acest pergament. Eu am auzit de aceasta vraja de cand sunt foarte mica, insa am practicat-o prima oara cu bagheta mamei, la sapte ani. Nu mi-a iesit, insa am repetat in fiecare zi dupa aceea, pana am deschis usa. Bineinteles ca eram foarte mandra. In concluzie, pot spune ca sunt un fan al acestei vraji, deoarece este foarte importanta si esentiala oricarei vieti magice. [ Oare cum traiesc Incuiatii fara aceasta vraja? ] ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|