O zi cu peripetii
01 Jan 2011, 04:11
Cei doi Devoratori erau amandoi la pamant.Primul dintre ei,cel mai inalt era dezarmat si incerca sa se ridice dar vrajile lui Daniel nu-l lasau sa faca acest lucru.Celalalt Devorator,fratele lui Porrin,zacea la pamant plin de sange dupa ce fusese victima a blestemului "Sectusempra".Arata o victorie simpla si usoara a celor doi, Rose si Daniel.Insa in acel moment Cerul se intuneca.Desi erau la 100 de pasi de Minister,spre cei 4 nu veneau Aurori ci Devoratori ai Mortii.Alti 7 Devoratori ai Mortii au coborat din zbor pe pamant.
"Crucio" se auzea.O vedeam pe Rose cazuta.Nu-mi venea sa cred.Eram speriat.Am strigat "Avada Kedavra" dar nimic.
"Pentru a face un blestem trebuie sa iti doresti asta",striga un Devorator.
Intr'adevar, avea dreptate.Dar imi doream acest lucru.Vroiam sa-mi ajut prietena.Vroiam s-o ajut pe Rose.Am mai strigat o data."Avada Kedavra!".Tot nimic.Eram speriat.Devoratorii ma priveau sfidator.Incercam sa ma departez dar eram inconjurat."Expecto Patronus!" am strigat.Din bagheta mea iesi un fascicul de lumina de culoare alba de forma unui ren care ii arunca pe 4 dintre cei 7 Devoratori.Exact timpul necesar pentru a se ridica si Rose.Ma privea cu mandrie.Imi multumea enorm prin acele priviri.Ma simteam implinit.Vroiam sa nu mai treaca acel moment cand am fost lovit."Stupefy" si eram la pamant."Sectusempra" se auzi.Sangeram.. .Se parea ca aici e sfarsitul.In acel moment insa venira aurorii iar Devoratorii fugira.Eram la pamant,sangerand iar Rose ma privea indurerata.

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 31 Dec 2010, 22:56
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 31 Dec 2010, 23:20
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 31 Dec 2010, 23:58
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 00:47
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 02:12
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 03:28
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 04:11
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 20:31
Re: O zi cu peripetii - by Daniel Cruplud - 01 Jan 2011, 22:08