Rataciti prin Padurea lui Dean
|
01 Jan 2011, 05:00
|||
|
|||
Era o zi atat de frumoasa incat imi parea rau sa stau in casa.Asa ca m-am aventurat prin padure.De unul singur!Asta pentru a-mi demonstra mie insumi cat sunt de grozav.Si ce loc mai bun daca nu chiar Padurea lui Dean?!Si asa eram in cautare de aventura.Insa nu am intrat prea adanc in padure ca un monstru se afla chiar in spatele meu.M-am speriat.Am strigat "Expecto Patronum"!Monstrul era un paianjen.Si uitasem acea vraja.Patronusul meu nu il ranea prea mult si m-am simtit in pericol asa ca am fugit catre iesire.Insa cu cat alergam mai mult cu atat ma indepartam mai mult de iesire.In cateva momente mi-am dat seama ca m-am ratacit.Eram singur in padure,inconjurat de atatea creaturi, frant de oboseala si mort de foame.
"Sunt prea tanar ca sa mor!",am strigat ca un nebun tare cat sa ma poata auzi toata padurea.Am auzit niste urlete de lupi si niste pasi care se apropiau.Putea fi speranta mea.Cineva sa ma gaseasca.Sau un alt monstru care sa ma atace si poate unul mult mai rau decat un amarat de paianjen. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Camping=Aventuri in Padurea lui Dean | Bell Evans | 5 | 1,209 |
11 Jun 2010, 21:22 Last Post: Bell Evans |