Rataciti prin Padurea lui Dean
|
01 Jan 2011, 13:16
|||
|
|||
Fugeam cat ma tineau picioarele.Eram chiar in spatele lui Dianne.Nu parea prea ingrijorata de ce se intamplase.Poate nu o fi prea miloasa dar cu siguranta este o eleva foarte curajoasa.A reusit sa faca un blestem atat de usor.Cu siguranta ca am ce invata de la ea.
Alergam prin padure,si simteam cum ceva ne urmareste.Brusc,Dianne se uita in sus.Am ramas impietrit.Un monstru?!Sa ne atace prin zbor?!Exista astfel de monstri?! Eram socat.Nu puteam sa mai vorbesc.Ea se uita in sus si scoase un tipat odios.Mi-am dat seama ca suntem in pericol si am fugit. Dianne era acum in spatele meu.Nu spunea nimic.Parea ca oriunde este mai bine decat in ghiarele acelui monstru.Nu stiam ce este ca nu avusesem curaj sa ma uit.Cert era ca eram rataciti prin padure,cautand o iesire si avand un monstru pe urmele noastre. "Si cat mai avem de cand sa mai fugim?", am intrebat eu intorcandu-ma spre ea.In acel moment am vazut in spatele ei un monstru infiorator.Era o pasare cu 4 aripi extrem de mare.Grasa si solida,isi intindea ghiarele catre Dianne. "Expecto Patronus!" , am strigat din rasputeri.O caprioara in fruntea unui jet de lumina alba iesi din bagheta mea si il tinea pe monstru orbit de parte de noi.Eram incantat.Era a doua oara cand am facut aceasta vraja,patronusul.Continuam sa tin vraja Patronus dar oboseam cu fiecare secunda care trecea. Atunci am vazut-o pe Dianne indepartandu-se de mine.M-am speriat nespus,am crezut ca sunt pe cont propriu din acel moment.Dar ea se dusese sa-si aduca o matura.S-a intors foarte repede.Se uita spre mine si imi facu semn sa ma urc pe matura in spatele ei dar sa nu dau drumul la vraja in aceste momente pentru ca pasarea-monstru ne poate ataca.Asa am facut,m-am urcat pe matura.Era o incantatoare matura Fulger.Era nou-nouta.Am dat drumul vrajii Patronus in momentul in care eram la 20 de metri deasupra monstrului.Insa si mie si Diannei ne scapase un lucru din vedere.Monstrul era pasare.Brusc l-am vazut ca incepuse sa-si miste aripile.Nu mai era nimic de facut,se ridica in aer si avea o viteza nemaivazuta. "Suntem pierduti!",am strigat eu. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Camping=Aventuri in Padurea lui Dean | Bell Evans | 5 | 1,209 |
11 Jun 2010, 21:22 Last Post: Bell Evans |