Rataciti prin Padurea lui Dean
|
01 Jan 2011, 14:35
|||
|
|||
" - Incendio!"
Creatura se facu nevazuta in flacarile ce au cuprins-o brusc. Strigatele ei de jale rasunau peste tot in jurul meu. Nu imi placea. Prea multa tristete. M-am tinut si mai bine de creanga groasa pe care stateam. Disparu rapid, iar eu mi-am ridicat privirea. " - Sunteti bine?" i-am intrebat pe cei doi calatori. Din cate vedeam, nu erau raniti, dar nu puteam sa stiu. Le-am zambit Diannei si lui Daniel. I-am urmarit cu grija cum se intorc pe pamant. " - Ema?" ma intreba Daniel. " - Chiar eu." " - Cum naiba ai ajuns acolo sus?" " - A... Poveste lunga." Am privit in jos. Firar! Erau vreo cinci metri. Nu puteam sa sar fara sa risc sa-mi omor ceva. Aveam nevoie de o distragere. " - Incendio" am soptit usor, indreptand bagheta spre un copac, printr-o miscare scurta si nedetectabila. Am profitat de momentul in care cei doi s-au uitat in alta parte si am sarit, transformandu-ma. Aripile-mi treceau dureros prin aer. La cativa centimetri de pamant, m-am transformat iar. La fix, pentru ca cei doi si-au intors capetele spre mine. " - Cum ai ajuns aici?" " - Am sarit" am spus nonsalanta si m-am prefacut ca-mi leg siretul. Parul imi ascundea fata si asta era ceea ce doream. Ar fi groaznic sa isi dea seama de minciuna. I-as speria. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Camping=Aventuri in Padurea lui Dean | Bell Evans | 5 | 1,209 |
11 Jun 2010, 21:22 Last Post: Bell Evans |