Full moon.
|
01 Jan 2011, 19:02
|||
|
|||
" - Multumesc..." am murmurat cand mi-a pus hanoracul.
L-am privit un moment lung, ascultand cu atentie vorbele lui. Stiam ce trebuia sa fac. M-am apropiat de copacul langa care statea rezemat si m-am asezat si eu in zapada, sprijinindu-mi spatele de scoarta. " - Nu credeam ca sunt monstrozitati in spital" m-am incruntat absenta, incercand sa-l fac sa se simta mai confortabil. Am privit siluetele negre de lemn, in timp ce lumina devenea treptat mai puternica. " - Stai linistit. Nu-i voi spune nimanui, jur. Imi imaginez cat de dificil este si asa... dar sa mai stie si scoala! ... ... Imi pare rau pentru mai devreme... Nu m-am gandit cand am spus de spital..." Mi-am inclinat capul, rezemandu-l de copac. " - Presupun ca nu poti pleca de aici pana nu soseste siguranta intunericului... Cred ca o sa fie plictisitor... Deci ce facem?" mi-am intors privirea si am zambit. Urma o clipa de liniste. " - Fii serios!" am pufnit. " Nu vei sta aici singur. Si nici nu ma pot duce eu la castel dupa haine, deoarece sunt sigura ca vei disparea de aici. Nu ma face sa ma umflu-n pene, domnule!" am ranjit spre el, sperand din tot sufletul sa se relaxeze. " - Si..." am continuat dupa o clipa "... presupun ca vrei sa te odihnesti dupa o asemenea noapte. Poti dormi linistit! Voi avea grija sa nu bazaie vreo insecta sau sa mai faca cineva vreun zgomot" L-am privit iar, studiind cearcanele. Apoi m-am rezemat iar de trunchiul copacului, asteptandu-i raspunsul. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Full moon. - by Misha Darren Collins - 01 Jan 2011, 16:56
Re: Full moon. - by Ema Snow - 01 Jan 2011, 17:18
Re: Full moon. - by Misha Darren Collins - 01 Jan 2011, 17:29
Re: Full moon. - by Ema Snow - 01 Jan 2011, 17:37
Re: Full moon. - by Misha Darren Collins - 01 Jan 2011, 17:46
Re: Full moon. - by Ema Snow - 01 Jan 2011, 18:01
Re: Full moon. - by Misha Darren Collins - 01 Jan 2011, 18:13