"Scary.mirror"
|
01 Jan 2011, 21:24
|||
|
|||
Inca eram speriata dupa aparitia acelei umbre sinistre din oglinda dar eram atenta si la povestea lui Rosalie,mii de gandurii imi invadara in minte.
-Wow ce curaj sa te lupti de una singura cu un dementor si un devorator eu mai mult ca sigur as fii tipat de frica si as fugi nici nu stiu cum m.au primit la Hogwarts,am pufnit luand in mana chitara mea mangaind corzile. -Nu fii asa de rea cu tine,poate ai fost primita la Hogwarts pentru inteligenta ta,talentul tau cine stie.Imi zambise ea.”Ce dragut nimeni nu ma mai complimentase doar criticata la greu”am gandit eu amintindu.mi de acei incuiati,am ras eu in sinea mea. Am inceput sa cant un cantec la chitara cand niste sunete se auzeau in camera.Un pian.”Este cumva Ema prin preajma si canta?”Cand in mintea mea mii de voci imi invadara mintea.Amintiri.Mii de amintirii din copilaria mea parca imi apareau in fata mea de parca vizionam un film.Era un parc plin de copii ii stiam erau cei care radeau de mine in fiecare zi neincetat soarele stralucea pe cer cand copii se aproiau de mine razand cu lacrimi.Am inchis ochii asteptand sa se termine clipele de groaza.Rosalie era cu mine dar se uita la mine fluturandu.si mana prin fata mea. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,215 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |