Clynton Wesley
|
01 Jan 2011, 21:49
|||
|
|||
Hehe. Ma gandeam ca un baiat nu v-ar strica prin preajma, asa ca mi-am facut o clona ca baiat. Voi incerca sa intru in pielea unuia, asa ca sa nu dati vina pe mine daca nu-mi iese prea bine. [-(
Welcome to…
Clynton «» Wesley
![]() ![]() M-am nascut pe data de 29 noiembrie, intr-un mic orasel de langa Munchen, Germania. Parintii m-au abandonat imediat ce m-am nascut, o batrana psihopata adoptandu-ma. Mai tarziu am aflat intreaga poveste: cum parintii m-au lasat in fata unei usi, si ca acolo ma gasise acea baba ciudata, si ca aveam un biletel impreuna cu numele meu si cu rugamintile ca sa ma pastreze. La varsta de 11 ani neimpliniti, am primit o invitatie la Hogwarts, in care mi se explica clar de ce nu a trebuit sa ma duc la Durmstrang. In orice caz, o familie a fost darnica si m-a adoptat, unde le-am cunoscut asa pe Hayley si pe Alice Andrews. ![]() Am un corp suplu, cu cativa bicepsi. Am parul saten, ochii albastri, ce cateodata pot da impresia de verde. Personajul meu este reprezentat de Ian Somerhalder [nu m-am putut lasa de bunocul asta ] ![]() Am o personalitate puternica, cateodata infuriindu-ma prea tare, fara sa ma pot controla. De asemenea, exista unele momente in care pot fi cu adevarat rau, sau chiar agresiv, insa cu persoanele pe care le indragesc ma comport mereu cu atentie. In special imi place sa alerg prin padurea de langa resedinta Andrews pe undeva in jurul miezului noptii, sau sa citesc din romane politiste. Cand sunt suparat, imi innec amarul in bautura, si acesta este un defect. Ah. Si inca ceva. De cand am fost mic am avut un sarm, reusind intotdeauna sa cuceresc orice fel de persoana feminina. ![]() Niciodata nu am avut o familie adevarata, insa de cand ma aflu in familia Andrews m-am simtit oarecum ca acasa. Nu imi cunosc nicio ruda, dar as putea zice ca am doua surori vitrege, Hayley si Alice Andrews. Ca persoane importante, inca nu mi-am facut, insa am cunoscut cativa prieteni de-ai lui Hayley si ar cam fi: Rosalie Andrews, Bella Cullen, Ashlyn Meester, Bell Evans, Isabella Isildur, Jessica F. Jersey, Iseult Cromwell, Oliver, Ema Snow, Layla Wong, Veronique Astrid Rose, Kennya Allen, Jade Crawford, Ginny Blackfire, Helena Daphne Lee, Alice Morris, Luna Slytherin, si altii [iertati-ma pe cei care v-am omiiis, nu a fost cu intentie X_X] ![]() Eh. Cred ca toata lumea stie cate ceva despre mine. Ca de exemplu, minunata mea varsta de 12 ani, oh, si am uitat - numele meu este Mihaela [porecla Miky]. De RPG ma ocup nu de mult timp, mai exact cam de 4 luni. ![]() ![]() M-am uitat cu o expresie nedumerita la chipul zbarcios si plin de riduri din fata mea. De ce dracu' nu-mi spusese de mai devreme? De ce a pastrat secretul asta timp de aproape 11 ani? In mintea mea se iveau imagini sangeroase cu acea baba psihopata, ce dintr-un motiv imi creau placere. Ascunsese de mine faptul ca eram un vrajitor, eram un vrajitor adevarat si asta imi provoca furie. Simteam prin venele mele cum sangele pulsa cu o putere imensa. -Esti nebuna! Expresia i se schimba. Si nu era furioasa sau suparata, ci doar mirata. -Ma gandeam ca o sa spui asa. Dar nu am avut de ales. Pur si simplu nu am avut. -Nu-mi pasa. Abia astept sa plec din infernul asta de cacat si sa scap de tine! Abia acum expresia batranei se transforma in tristete. -Imi... imi pare rau. -Nu mai conteaza acum. Am inchis ochii. Nu asta trebuia sa se intample, simteam asta, doar ca eu alesesem. Poate ca alesesem gresit, dar nu-mi pasa. De acum incolo nu-mi va mai pasa. Pana cand voi simti din nou dragoste, nu-mi va mai pasa de nimic. Jur. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ![/b][/b] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|