O zi cu peripetii
|
01 Jan 2011, 22:08
|||
|
|||
Eram chiar langa ea.O vedeam cat de suparata era.Nu stiam cum sa o ajut.
- Rose...<ea se uita spre mine>,.. calmeaza-te.. ce a fost a fost.. - Tu nu stii ce a fost, nu stii!,tipa fata la mine. Si avea dreptate.Nu stiam ce a fost,nu aveam de unde.Am mai vorbit o data cu ea asta si nu imi spusese.Acum insa eram hotarat sa aflu adevarul.Si observasem niste lucruri misterioase.Vazusem cum ea avea ceva cu un anume Devorator.Insa nu stiam nimic despre el. - Domsnisoara Blackfire?,intreba un auror. Era John Finnighan.Rose se uita la el. - Domnisoara Blackfire,continua el,regret nespus ce s-a intamplat.Imi pare rau ca nu l-am putut prinde pe Porrin.Il vom prinde totusi la un moment dat.Este un evadat din Azkaban,un ucigas in libertate,iar faptul ca a scapat chiar aici de langa Minister,nu am putut intelege.Este vorba de incapabilitatea a multi dintre aurori.Sunt foarte dezamagit... Aurorul continua sa vorbeasca,insa vorbea de unul singur,caci Rose plecase deja. - Rose,am strigat eu. Rose se opri.Nu avea puterea sa mai raspunda.Imi facu semn sa o urmez.Era clar ca urma sa plecam catre Hogwarts. - Rose,cine este acest Porrin?,am intrebat eu. Rosse tresari din nou.Isi scoase bagheta si o indrepta catre mine.Apoi facu o vraja si se linisti dupa ce bagheta arata culoarea verde.Imi facu semn sa o urmez.Probabil a fost o vraja de verificare a persoanelor.S-a indoit Rose de mine?Nu mai intelegeam! Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|