'Cause love is in the air
|
01 Jan 2011, 21:10
|||
|
|||
Ne-am teleportat pana la spitalul Sf. Mungo. Aveam sa am grija de sora mea,speram sa isi revina in curand. De indata ce am ajuns am vazut o Vindecatoare si am rugat-o din tot sufletul sa aiba grija de bratul surorii mele. Aceasta a bandajat-o si a spus ca nu este asa de grav.
Deci tocmai mi-a luat o imensa piatra de pe inima. Se simtea bine,noroc ca bratul ei nu a avut atat de mlt de suferit,insa totusi a pierdut destul de mult sange. Cand aveam sa ne intoarcem la Hogwarts aveam sa am grija sa nu se agite,sa nu pateasca nimic. Si cand vom merge acasa voi avea grija sa ii spun mamei cam ce s-a intamplat,dar doar in mare fiindca nu vreau sa o ingrijorez si pe ea. "Ginny,te simti in stare sa mergem sa ii cautam pe Nate si Alex?",am intrebat-o acest lucru fiindca intr-adevar se vedea ca este putin cam slabita. Aeasta a raspuns ferma pe pozitie ca da,asa ca nu ne-a luat mult sa aflam unde era Alex. Am batut la usa iar Nate a deschis in cateva secunde. Ginny cand l-a vazut s-a bucurat,iar eu il cautam din priviri pe Alex. Ma simteam oarecum vinovata ...din cauza mea a fost ranit,din cauza noastra,a luptei de pe Aleea Nocturn. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|