Misiune la Capul de Mistreț
02 Jan 2011, 15:08
- Eu... sunt... Hyggori!, a spus vrajitorul.
Ma uitam la el atent.Avea o mutra de speriat.Iar Ronnie se uita ingrozita la mine.Nu intelegeam nimic.
- Da,pai.. eu sunt Daniel, am raspus.
Nici nu am terminat bine de rostit ca vrajitorul m-a si intrerupt.
- Stiu,stiu.. deci,ia zi, ai pachetul pentru mine ?
Ma uitam la Ronnie care imi facea semne disperate sa nu i-l dau.Insa Max era un prieten bun.Nu avea cum sa fie el dusman.Apoi am vazut ca Ronnie a scos bagheta si a rostit ceva.Vraja era indreptata catre mine.
- Sub influenta blestemului Imperio!,a strigat ea.
Hyggori se uita speriat la ea.Se purta de parca ar fi fost descoperit.Asta insemna ca bunul meu amic,Max era sub influenta blestemului Imperio cand mi-a trimis pachetul?Era clar,si Ronnie folosise o vraja de Legilimantie ca sa vada ce gandeam.Gesturile ei m-au indemnat sa imi pun asemenea intrebari iar ea a strigat tare si motivul pentru care mi-a dat pachetul.Sub orice pret nu trebuia sa i-l dau.
- Deci,imi dai pachetul o data?,a intrebat Hyggori care deja incepuse sa se grabeasca.
- Normal,doar Max mi-a zis sa vi-l dau,am spus eu.
Atunci am dus mana la buzunar.Credea ca scot ceva de acolo.Am scos bagheta si am strigat tare "Stupefy!".Vrajitorul fu aruncat la pamant.
- Sa mergem,striga Ronnie tare.Dupa mine.
Am luat-o amandoi la fuga.Nu stiam daca se ridicase vrajitorul.Nu stiam daca venea sau nu dupa noi,cert este ca fugeam.

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Misiune la Capul de Mistreț - by Daniel Cruplud - 02 Jan 2011, 15:08