|
O zi cu peripetii
|
|
02 Jan 2011, 15:14
|||
|
|||
|
Ma ridicasem pe matura si zburam cu toata viteza in spre acel Devorator.El trebuia sa fie cel pe care-l cauta Rose.Vroiam sa o ajut si iata ca am primit sansa.Am ajuns aproape de el.Eram aproape sa intru cu matura in el insa s-a ferit.M-am oprit si am strigat "Crucio!".Insa vraja nu avu efect.
- Trebuie sa-ti doresti baiete,spunea el, esti patetic.. niciodata nu vei putea... - "Crucio"!, am strigat iar. Devoratorul izbucni in ras. - "Crucio!" - Ha,ha,ha.. esti patetic.. se pare ca niciodata nu vei putea sa ajungi un Devorator.Esti terminat baiete. Devoratorul se duse si-si ridica bagheta.Rose nu reactiona in nici'un fel. - Asa,acum sa terminam o data gluma asta.Deja devine... - "Avada Kedavra!" Un jet de lumina verde se apropia.Devoratorul disparu.Am cazut in genunchi.Il omorasem pe Devorator.Facusem primul meu blestem.Si ce blestem!Rose era impietrita.Insa eu eram fericit.El ii cauzase destule necazuri,asa credeam deci isi merita soarta! Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|