Apus in coliba lui Hagrid
|
02 Jan 2011, 15:22
|||
|
|||
Ramasa cu Jessica, Bell o privi pentru cateva secunde, dupa care privi din nou coliba uriasului. Mai mult ca sigur ascundea ceva ciudat in hambarul de langa ele; cel putin zgomotele oribile ce se auzeau din el asta aratau. Hotarata sa intre, sa vada ce e acolo, deschise gura sa spuna ceva, insa un alt urlet o facu sa se cutremure. Langa ea, astropufa o privi cu ochii mari, in care se citea usor panica.
"-Intram?" se balbai ea. "-Cred ca nu avem de ales" sopti Bell. "-Aa..cred ca mi'e frica" spuse brusc fata. "-Daca vrei, ramai afara..si intoarce'te la Alice" o sfatui Bell. Jessica aproba usor din cap, si o lua la fuga spre intrarea in coliba lui Hagrid. Ramasa singura, cercetasa lua o gura mare de aer si invarti manerul din fier ruginit. Insa acesta opuse rezistenta, si nu se deschise. Off, Hagrid face vraji mai nou?! se gandi Bell, in timp ce murmura Alohomora! Usa se deschise, si un miros intepator o dobori pe cercetasa; era intuneric inauntru-o bezna totala, ca in filmele de groaza pe care Bell le vazuse in lumea Incuiatilor. Situatia se prezenta foarte neplacut, iar zgomotele care acum se auzeau din ce in ce mai tare ii dadura de gandit. Sa continue sa mearga sau sa se opreasca si sa se intoarca in coliba?! Nu..trebuia sa descopere ce e acolo; chiar daca ar fi trebuit sa plateasca un pret. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
hai la hagrid! :) | Hayley M. Alden | 8 | 1,628 |
24 Sep 2010, 19:43 Last Post: Hayley M. Alden |
|
Vizita la Hagrid | Bell Evans | 10 | 2,162 |
25 Apr 2010, 16:50 Last Post: Bell Evans |
|
Acasa la Hagrid | Harry Vendraminin | 0 | 979 |